1. ПРЕДМЕТ

1.1 Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между Дрийм Лаб ЕООД, с ЕИК 205541321, адрес на управление гр. Варна 9000, Район Приморски, ул. 20-та №18, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу като ПОТРЕБИТЕЛИ, на електронния магазин www.StickUp.bg, нарирчан по-долу „ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН“.

Използването на сайта означава, че сте съгласни и приемате тези Общи условия.

2. ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

2.1 Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

2.2 Наименование на Доставчика: Дрийм Лаб ЕООД

2.3 Седалище и адрес на управление: гр. Варна 9000, Район Приморски, ул. 20-та №18.

2.4 Адрес за упражняване на дейността: гр. Варна 9000, Район Приморски, ул. 20-та №18.

2.5 Данни за кореспонденция: hello@stickup.bg

2.6 Надзорни органи: (1) Комисия за защита на личните данни Адрес: гр. София,ул. “Иван Евстатиев Гешов” № 15, тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg Уеб сайт: www.cpdp.bg (2) Комисия за защита на потребителите Адрес: 1000 гр.София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24 факс: 02 / 988 42 18 гореща линия: 0700 111 22 Уеб сайт: www.kzp.bg

– За спорове, които не могат да бъдат решени, съвместно с “ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН” може да използвате сайта на Онлайн решаване на спорове.

3. Цени

3.1 Всички цени в сайта са в български лева и са крайни и включват всички данъци и такси.

3.2 Продажните цени не включват цена за доставка. ДОСТАВЧИКЪТ предлага безплатна доставка при поръчки над 140лв. Цената за доставка се определя и калкулира след като Потребителят избере куриерска фирма, населено място и други предпочитания в процеса на поръчка. Цената за доставка е ориентировъчна и ще бъде изчислена с точност след изпращането на продукта.

3.3 В случай, че Потребителят желае да му бъде издадена фактура за покупката, то тя ще бъде изпратена на посочения от него електронен адрес.

4. Начин на плащане

4.1 Директно плащане с банкова карта:

Visa, Mastercard, Maestro, Borika / Борика издадени от български или чуждестранни банки. Не се изисква регистрация на картата и регистрация в разплащателна система.

Плащането се извършва чрез Виртуален ПОС терминал предоставен от Stripe.com, с които Търговецът има сключен договор за услугата. Разплащанията са базирани на 3-D Secure технология, разработена съвместно от международните картови организации Visa и MasterCard, която предоставя изключително висока сигурност на страните, участващи в процеса. Търговецът не събира, не съхранява и не обработва картови данни.

4.2 Наложен платеж или Пощенски Паричен Превод (плащане в брой при доставка)

Потребителят заплаща сумата за направената поръчка на куриера, при получаване на пратката.

5 . Рекламации и връщане на продукта.

ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН StickUp.bg спазва българското законодателство и съгласно Закона за защита на потребителя (ЗЗП) ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок от получаването му и да получите обратно парите, които сте заплатили за него, при следните условия:

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от продукта, поръчан от Електронният Магазин StickUp.bg в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от купувача. Всички възникнали разходи по връщане на стоките са за сметка на купувача. Стоката трябва да бъде неразпечатана, в оригинална опаковка и във вида, в който е получена (с всички аксесоари и документи, които я придружават).

Моля, обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продуктите са за Ваша сметка. Изпратете пратката на адреса на StickUp.bg с куриерска фирма по ваш избор. Ако състоянието, в което ни връщате продукта не отговаря на посочените условия, StickUp.bg си запазва правото да ви го върне обратно , като разходите ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзвръщаема.

Възстановяване на сумата за закупен продукт става на посочена от вас банкова сметка, след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост. Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни

ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН StickUp.bg не приема обратно пратки с наложен платеж! Ако решите да върнете даден продукт, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение на hello@stickup.bg с номера на вашата поръчка.

14-дневният срок за отказ не важи за всички покупки. Някои от изключенията са:

 • стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани;

6. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

6.1 Доставчикът предприема мерки за защита на личните данни на Потребителя съгласно Закона за защита на личните данни.6.2 От съображения за сигурност на личните данни на Потребителите, Доставчикът ще изпрати данните само на e-mail адрес, който е бил посочен от Потребителите в момента на регистрацията.6.3 Доставчикът приема и обявява на сайта си Политика за защита на личните данни.6.4 Потребителите се съгласяват, че Доставчикът има право да обработва личните им данни, необходими за изпълнение на поръчките в електронния магазин и изпълнението на договора.6.5 Във всеки момент, Доставчикът има право да изисква от Потребителя да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията обстоятелства и лични данни. 6.6 В случай, че по някаква причина Потребителят е забравил или изгубил своите име и парола, Доставчикът има право да приложи обявената Процедура за изгубени или забравени имена и пароли.

7. ОТГОВОРНОСТ

7.1 Цялата отговорност за използване на продуктите се носи от Потребителя. Някой от продуктите може да съдържат малки предмети, които могат да бъдат погълнати от деца.7.2 Потребителят декларира, че при направата на поръчка при Доставчика (Дрийм Лаб ЕООД), представляваща портретно изображение на трето лице, потребителят е законово упълномощен да предостави съгласието на трето лице и ще носи цялата законова, материална и морална отговорност, в случай на липсата на съгласие и иск от страна на изобразеното лице.7.3 Потребителят декларира, че при направата на поръчка при Доставчика (Дрийм Лаб ЕООД), която включва използването на търговската марка или интелектуалната собственост, потребителят е законово упълномощен да предостави правото за използване на интелектуалната собственост на Доставчика за извършване на Услугата.7.4 Доставчикът не гарантира за верността, точността и надеждността на всички материали, съдържащи се в Електронния магазин.

8. ДРУГИ УСЛОВИЯ

8.1 Евентуалната недействителност на някоя от разпоредбите на тези общи условия няма да води до недействителност на целия договор.

8.2 Правата на интелектуална собственост върху всички обекти на интелектуална собственост – материали, бази данни и други ресурси, разположени на Електронния Магазин, са обект на закрила съгласно Закона за авторското право и сродните му права и/или други закони и принадлежат или са били предоставени за ползване на Администратора и не могат да бъдат използвани от което и да е друго лице в нарушение на действащото законодателство.

8.3 Потребителят няма право да копира, ползва, възпроизвежда и променя графичните материали на сайта както и тези които получава чрез кореспонденцията си с Доставчика.

8.4 Графичните изображение създадени в следствие от кореспонденцията между Потребителя и Доставчика чрез Email, Viber и други комуникационни платформи, са изцяло собственост на Доставчика и не могат да бъдат използвани без неговото изрично съгласие.

8.5 Приемайки Общите Условия, Потребителят се съгласява, Доставчикът да използва с рекламна цел, снимки и видеоклипове получени чрез кореспонденцията помежду им. Ако клиентът не желае това, то той трябва изрично писмено да уведоми Доставчикът за решението си чрез контактната форма на сайта или на някои от изброените на сайта адреси.

8.6 Приемайки Общите Условия, Потребителят се съгласява да получава непоискани търговски съобщения, като например имейли за изоставена количка.

8.7 Доставчикът запазва правото си да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки по свое усмотрение.

9. Събиран и използване на лични данни

Лични данни са всяка информация, която може да бъде използвана за идентифициране на дадено лице. Възможно е да Ви бъде поискана лична информация всеки път, щом влезете във връзка с нас или с наши партньори с оглед предоставянето на продуктите и услугите ни. Единствено при спазването на настоящата Политика за защита на личните данни и всички приложими законови разпоредби Администраторът и неговите партньори могат да споделят тази информация помежду си и да я използват. Вашите лични данни се обработват единствено на територията на Република България, само за срока и за целите, за които са предоставени.

 1. Какви лични данни събираме
  1. Когато регистрирате акаунт, купувате продукт,  участвате в томбола и др., можем да събираме различни видове информация, включително, но не само име, пощенски адрес, телефонен номер, email, предпочитан начин на комуникация, информация за банкова карта или др.
 2. В случаите, в които е необходимо издаването на определени документи, например фактура, е възможно да Ви бъдат поискани и допълнителни данни съгласно изискванията на нормативната уредба.
 3. Съхраняваме история на поръчките, направени от всеки регистриран на сайта акаунт.
 4. Използваме услугите на „Yandex Metrica Webvisor“ с цел подобряване на качеството на услугата.
 5. Google AnalyticsНие използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за Ползвателите на Уебсайта, като например уебсайта, от който идвате на нашия Уебсайт, държавата, в която се намирате, Вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифицирани посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Ползватели посещават Уебсайта и как го използват, което ни помага да персонализираме Услугата.Можете да откажете използването на Вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.Съгласявайки се да използвате Услугата, Вие изразявате своето изрично съгласие за използване от нашата страна на Google Analytics на Уебсайта, включително Display Advertising, и декларирате, че Ви е била дадена възможност да се откажете от Google Analytics.

  Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

 6. Facebook PixelИзползваме Facebook Pixel, за да събираме статистическа информация за посещенията на сайта, която ни е необходима за подобряване на изпълнението на мисията на Платформата чрез предоставяне на онлайн услуги и информация в подходящото време, на заинтересовани от тях хора.Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.
 7. MailerLiteНашият e-mail бюлетин, включително имената и e-mail адресите на всички, записани в него абонати, се намира на сървърите на MailerLite и се изпраща чрез тях. Необходимо ни е да събираме тези данни от потребителите, които изрично ги предоставят, за да можем да изпращаме бюлетина, който съдържа полезна информация и понякога информира за продукти или услуги, които абонатите могат да закупят. Всеки абонат на бюлетина получава линкове, съдържащи се във всяко писмо от бюлетина, които му дават възможност да види какви негови данни съхраняваме в системата на MailerLite, както и да ги изтрие и да спре да получава бюлетина. Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.
 8. Услуги за архивиранеИзползваме услуги за архивиране, които периодично съхраняват пълно копие на съдържанието на уеб сайта, включително лични данни, които сте ни предоставили, на външни сървъри. Това е необходимо, за да можем да възстановим работеща версия на уеб сайта в случай на срив. Услугите за външно съхранение на данни са:Google Drive – пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.
  pCloud – пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.
 • Как използваме лични данни
  • Обработваме личните Ви данни, за да изпълним задълженията си като страна по договор за продажба на стоки. Възможно е периодично да ги използваме за да изпращаме важни съобщения като известия относно направени поръчки, промени в Общите условия или други правила.
 • Разкриване пред трети страни

В дадени случаи, с цел изпълнението на задълженията ни по сключени с Вас договори или на законови такива, е необходимо или ще бъдем задължени да разкриваме предоставени от Вас лични данни наши партньори (напр. транспортни, куриерски, държавни органи и др.) или пред компетентни органи.

 • Защита и съхранение на лични данни
 • Администраторът взима предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки, за да защити личните ви данни от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.
 • Ще съхраним личните Ви данни за период, необходим за изпълнението на конкретната цел, за която същите се обработват, след което ще бъдат изтрити, освен ако нормативен акт изисква да ги задържим за по-дълъг период.
 • Права на субекта на лични данни

Можете да проверите точността, пълнотата и актуалността на личните си данни, както и да ги коригирате, като влезете в акаунта си.

Ако искате да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, да заявите корекция, да възразите срещу тяхното обработване или да поискате данните Ви да бъдат изтрити („правото да бъдеш забравен“), следва да изпратите искане в този смисъл с имейл до hello@stickup.bg. С оглед избягване на злоупотреби, искания с горното съдържание ще бъдат разглеждани само ако са изпратени от имейла, използван за регистрацията на акаунта, като запазваме правото си да поискаме допълнителни данни с оглед установяване идентичност на подалия искането и субекта на данните, за който се отнася.

На подадени искания относно лични данни ще бъде отговорено в едномесечен срок, а в случай на необходимост от удължаване на посочения срок ще бъдете информирани за удължаването, както и за причините за забавянето. Във всички случаи имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни, kzld@cpdp.bg, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2.

cartcross