Условия за обработка на поръчките и за доставка на територията на България.

След успешно финализиране на поръчка през сайта https://stickup.bg/, нашите дизайнери започват ръчната изработката на дизайна, който ще бъде изпратен до Вас в рамките на 4 работни дни.
След одобрение на дизайна, от Ваша страна, изработката и подготовката за изпращане на самия портрет отнемат още 2 работни дни.
Общото време за изпълнение на стандартна поръчката е приблизително 6 работни дни, в случай че искате поръчката си по-бързо, може да се възползвате от услугата ни за Експресна доставка, като ще изработим дизайна и ще изпратим портрета общо до 3 работни дни. 

При поръчка от https://stickup.bg можете да получите продуктите си на територията на България с безплатна доставка за поръчки над 140 лв. или до:

- Офис на Еконт с доставка от 8.95 лв. за поръчки на обща стойност до 139.99 лв.
- Офис на Спиди с доставка от 4.95 лв. за поръчки на обща стойност до 139.99 лв.
- Адрес на получател с доставка от 6.95 лв. за поръчки на обща стойност до 139.99 лв.

И да заплатите получените стоки в брой при доставка (пощенски паричен превод – ППП) или с карта при завършване на поръчката.

ВАЖНО! Моля, имайте предвид, че цената за доставка може да варира спрямо условията на куриера в порядъка от 0.01 лв. до 0.99 лв. Доставките до адрес в събота се таксуват на друга тарифа спрямо всяка от куриерските фирми.
cartcross