......

5 оригинални идеи за подарък за Свети Валентин

Съвети, за идеи за подарък, които ще направят избора Ви много по-лесен! ❤️

Идва онзи специален ден, в който да покажем колко обичаме човека до нас. И макар до някъде да споделяме мненията от типа “показвам любовта си всеки ден, не ми е нужен Свети Валентин”, “това е чужд празник, ще полеем Трифон Зарезан”, то всъщност, дори дълбоко в себе си, може би все пак ще признаем - приятно е. Приятно е да очакваш, че нещо по-необичайно ще се случи. Приятно е и да помислиш как да изкараш най-широката възможна усмивка върху любимия образ.

Така че в следващите редове оставяме няколко идеи за оригинален подарък за празника на влюбените. За всички, решили категорично да го почетат, а и за тези, които все още са скептични, просто защото не са намерили правилната изненада. Приятно четене!

Идея №1: Уникален персонализиран портрет StickUp​

Персонализираните подаръци добавят така необходимото специално внимание и ги правят изключително сантиментални. От теб се изисква само да подбереш снимка, която показва теб и твоята половинка в пълния Ви блясък! Без притеснения, няма как да е иначе, обикновено така изглеждат хората, като се обичат. 😉

Следва да поръчаш комплекта. Разбери повече за всяка от опциите тук. За нас ще е удоволствие да бъдем част от изненадата ти за празника на влюбените. Ние ще вложим пълния капацитет на Купидоновците в екипа и старателно ще подготвим всеки детайл за изпълнението на Вашия персонализиран портрет.

А като пристигне, ще споделите няколко романтични и увлекателно забавни часа в компанията на половинката си, за да го оцветите. Всичко, което е необходимо за получаване на невероятен портрет е да запълните цялото платно с боя и да изчакате да изсъхне, да залепите фолиото от комплекта, да го отлепите и лицата Ви се появат на платното. Вече си представяме любовта във въздуха! Но да не се разсейваме, ето важен съвет. Макар че можеш да избираш между 3 варианта, за Свети Валентин бихме препоръчали размери на StickUp платното 50х70 см. Идеален е за влюбени гълъбчета, тъй като побира перфектно 2 образа.

ПОРЪЧАЙ ПЕРСОНАЛЕН ПОРТРЕТ

Идея №2: Кутия, пълна със сладки любовни обяснения​

Тази идея е особено подходяща за хората, които обичат шоколад, т.е. за 99% от населението на Земята - няма как да сбъркаш. Но ще трябва да си предвидиш много добре времето. Ще ти е нужно, за да си припомниш часовете по труд и техника.

За да сглобиш цялата изненада, ти е необходима подходяща кутия, любими вкусове бонбони на човека, за когото е подаръка (важно е да са в самостоятелни опаковки), както и малки листчета хартия. Подготви си мили и искрени послания, които отговарят на въпроса “Защо те обичам?”. Напиши ги на листчетата хартия, сгъни ги на дребни бележки и ги постави във всяко от предварително разопакованите бонбончетата. Отново опаковай бонбоните и ги сложи в кутията с изящна панделка. Воала!
Тази идея е страхотна както за подарък за мъж, така и за подарък за жена!

Идея №3: “Обичам те, така както ти обичаш...”​

Чипс? Кафе? Вино? Бира? Лютеница? Каквото и да е, подготви пълен списък с вкусотиите, които знаеш, че обича да си хапва и пийва твоята половинка. И е време за пазар! Избери красива и достатъчно голяма кутия, в която да поставиш всички изненади, така че да е непредсказуемо какво има вътре. Използвай впечатляваща панделка и остави картичка с посланието, с което започнахме тази идея.

Това е закачлив начин да покажеш колко добре познаваш любимия човек. Но ако е от хората, които предпочитат силно емоционални и романтични подаръци, които ще останат спомен за дълго след това, то идея номер 1 - персонализиран артистичен портрет StickUp, е по-добър подарък за Свети Валентин. Прецени добре.

Идея №4: Филмова вечер​

Подготви бутилка хубаво вино и под предлог, че искаш да гледате точно определен филм, сподели на екрана... Изненада! Вашата любовна история! 

Ще ти трябват умения, за да монтираш нещата, така че въведението да имитира подобаващо началото на филм, но продължението да бъде абсолютно неочаквано (можеш да поискаш помощ от приятел, ако смяташ, че идеята си заслужава). В етапа на подготовката на видеото за вашия 'филм', подбери подходящи снимки с най-хубавите ви спомени заедно и ги оформи в хронологическа последователност, така че да припомнят всички важни ваши моменти.

Идея №5: Игра с награди​

Направете си малка забавна викторина вкъщи! За целта трябва предварително да напишеш 10-15 лични въпроса (а може дори и повече), които да покажат до колко се познавате взаимно. 

Например: 

  • Кога (на каква възраст/в кой клас) е била първата целувка?
  • Най-срамната история в живота до сега?
  • Любим цвят?

И т.н.

Всеки, отговорил вярно, що се отнася до другия, получава по 1 точка за всеки правилен отговор. Този от вас, който събере повече точки, печелиииии… Е, това ще оставим да решиш ти 😉

......

Постарахме се идеите, които събрахме по-горе, да са наистина оригинални. Надяваме се, че те ти дават нужната дозичка вдъхновение, за да зарадваш своето момиче/момче. И отново припомняме, че ако нямаш време да се подготвиш за някои от тях, то не си заслужава да рискуваш и да провалиш нещата. Съветът ни е просто да обмислиш StickUp, а ние обещаваме да направим всичко възможно, за да се получи страхотна изненада!

ПОРЪЧАЙ ПЕРСОНАЛЕН ПОРТРЕТ
cartcross