......

10 Нестандартни Идеи за Подарък за Сватба

Оригинални и нестандартни идеи за сватбен подарък, които ще направят избора Ви много по-лесен! ?️

Получавате покана за сватба поне 4-5 месеца преди самото събитие. “Ех, че хубаво, все още има хора, които се радват да празнуваме любовта им заедно!” И си отбелязвате датата в календара, за да е сигурно, че няма да пропуснете прекрасния повод. Дотук добре. Но след няколко месеца (обикновено седмица-две преди сватбения ден) се досещате, че трябва да изберете подарък. Макар парите в плик винаги да са вариант за вас, не искате да разочаровате младоженците, а търсите по-оригинален подарък. На правилното място сте! 


Събрали сме 10 идеи, от които да изберете своя впечатляващ подарък за сватбата на близки, роднини или приятели.


Идея №1: Уникален портрет StickUp с лика на младоженците

Това не е просто картина. StickUp е персонализиран портрет, върху който ще останат увековечени образите на младоженците. А най-хубава част е, че те ще си го направят сами, докато се забавляват. Как ли? С малко помощ от ваша и от наша страна - вие поръчвате StickUp в размер по избор тук, ние подготвяме всички необходими материали, за да се наслади младото семейство на времето, прекарано заедно, в подготовка на техния уникален портрет.

Идея за напреднали: Ако сте кумове и искате да направите наистина запомнящ се подарък за сватба, ето идея за вас. Превърнете StickUp в цветна изненада за младоженците. Разберете се с водещия на тържеството да обяви, че StickUp портретът очаква влюбената двойка на специално място, където са позиционирани платното с предварително подготвена тяхна снимка, бои и четки. Наред с младоженците, всеки желаещ от гостите ще може също да се включи в оцветяването на картината. А накрая - съвсем в духа на празника, влюбените ще могат да отлепят фолиото, за да се покаже очарователният им портрет пред изумените погледи на всички присъстващи. ?

ПОРЪЧАЙ ПЕРСОНАЛЕН ПОРТРЕТ

Идея №2: Рецепта за щастлив семеен живот

Отделете време за разговор с баба си и/или дядо си, кварталните възрастни двойки, съседите, които са заедно от поне 5 години, приятелски семейства и други близки вам, щастливи двойки. Попитайте ги: “Каква е рецептата за щастлив семеен живот?” Запишете внимателно отговорите им и ги оформете на отделни листчета, като бележки. Сгънете ги внимателно, посочвайки авторите на всеки от цитатите и времето, от което са женени. Например: “баба Пена и дядо Либен, 50 г. семеен живот”. Сложете всички бележки в артистичен буркан с надпис: “Рецепти за щастлив семеен живот”. Когато го подарявате на младоженците, обяснете, че при всяко неразбирателство през годините, могат да посягат към буркана, за да си прочетат по една рецепта. Със сигурност ще им е от помощ и ще си спомнят за подаръка ви с усмивка.

Идея №3: Договор с обещания

Без значение дали сте адвокат, или не, можете да подготвите договор с обещания, които младоженците да дадат един на друг в сватбения им ден. За изпълнението на тази идея е важно да сте близки на двойката и да ги познавате много добре. Това може да бъде подходящо и забавно допълнение към основния ви подарък. Включете в 'договора' задължения от типа “обещавам да правя палачинки всяка неделя”, “ще те извеждам на вечеря всяка събота вечер”, “ще ходим на почивка поне 6 пъти в годината” и т.н. Уговорете с водещия на сватбеното тържество, че това е изненада за младоженците, подгответе се с химикалка, оставете ги да прочетат гласно клаузите на договора и да подпишат пред всички присъстващи, че се съгласяват с тях.

Идея №4: Дръвче

Символичен подарък, с който да напомните на младоженците да не спират да се грижат за любовта си. Да я поливат честичко, да не оставят разни плевели да я задушават. Да берат плодовете й и да им се наслаждават. Да окастрят сухите клони от спорове и неразбирателства, за да освободят място на нови, свежи клонки да растат, да се раззеленяват и разцъфват с пълната си прелест.

Идея №5: “Не се сърди, човече”

Спомняте ли си играта от детството? Дава полезен урок за всяко семейство: без значение колко ти се качват на главата, не се сърди, човече! С подходящата картичка, тази игра ще се превърне в чудесно допълнение към основния ви подарък. А защо не, представете нея, като картичка. Посланието е повече от ясно.

Идея №6: Топло одеяло

О, не! Не бързайте да подминавате тази идея. Това не е просто одеяло. Важно е да го подберете, така че на него да могат да се избродират инициалите на младоженците и датата на сватбата им. Така ще ги топли не само завивката, а и спомените от техния специален сватбен ден.


Идея №7: Тениски за младоженци

За да реализирате тази идея, е важно да проучите предварително на къде ще се отправи младото семейство за сватбеното си пътешествие. Да предположим, че ще е на някой слънчев плаж в Гърция. Изберете тениски в синьо и бяло, на които да щамповате следния надпис: “Just Married”. Бъдете сигурни, че това ще им спечели поне бутилка узо, като комплимент от заведение, в което отидат на вечеря, облечени с тези тениски.

Идея №8: Тиган за палачинки

Това е подходящ подарък за двойки с добро чувство за хумор. Към тигана за палачинки добавете подходяща картичка със следното съдържание: “Подарък с двойно приложение - за моментите, в които (името на младоженеца, например) Иван слуша много, и за моментите, в които (името на булката, например) Мария въобще не може да го слуша!”

Идея №9: Бутилка вино с предизвикателство

Изберете бутилка хубаво вино и се постарайте да направите специален етикет с имената на влюбената двойка. Върху етикета включете послание с предизвикателство, например: “Скъпи младоженци, предизвикваме ви да отворите тази бутилка чак за 10-тата си годишнина и нито ден по рано!”

Идея №10: Кошница за пикник

Това е романтичен подарък за двойки, които обичат да прекарват време в парка. Освен да си лежат, вече ще имат възможност и да си похапват, но не с някакви си пластмасови или хартиени чашки и чинийки, а с красив комплект, включен в самата кошница. Ще откриете такива с прибори и посуда за 2-ма, 4-ма или дори 6-ма.

 

Харесахте си идея? Време е за действие! Забавлявайте се в подготовката и весело пиршество на всички в сватбения ден! Горчиво за младоженците!

......
ПОРЪЧАЙ ПЕРСОНАЛЕН ПОРТРЕТ
cartcross