......

10 идеи за Оригинални Коледни подаръци за 2023г.

Идеи за подарък, които ще направят избора Ви много по-лесен! ?

Хо-хо-хо! Ех, Коледа! Любимо време от годината, което освен със звънка еуфория, идва и с със сигналната алармираща мисъл “А какво да избера за подарък тази година?!” Познато, нали? Всяка Коледа да търсиш нови начини да зарадваш и изненадаш приятели, семейство, любимия човек… Спокойно, на правилното място си!

В следващите редове сме събрали няколко вдъхновяващи идеи за Коледни подаръци. Нетрадиционни и изненадващи, ако са ти от полза, сподели и с други блуждаещи за предложения души. 

За твое удобство, разделяме нещата на три:

  • Универсално решение - баланс между време за подготовка и време за артистично изпълнени
  • Идеи за по-мързеливите
  • Идеи за тези, които могат да отделят повече време за подготовка

Да започваме! 

🎁 Универсално решение - баланс между време за подготовка и време за артистично изпълнение

Идея №1: Персонализиран артистичен портрет StickUp​

От теб се изисква само да поръчаш комплекта и като пристигне - да се забавляваш. Ти заедно с човека, за когото е избран, или пък да оставиш цялата артистична дейност на него. Ние грижливо ще подготвим всеки детайл за изпълнението на уникалния персонализиран портрет. Можеш да избираш между 3 варианта спрямо размерите на платното:

  1. 40х60 см - много добре пасва за изображение с 1 човек;
  2. 50х70 см - идеален за влюбени гълъбчета, за братя и сестри или за най-добри приятели, тъй като побира 2 образа;
  3. 60х80 см - ще зарадва цялото семейство, тъй като има достатъчно пространство за поне 4-ма.

А процесът е много лесен:

Нанасяте боята, залепяте фолиото, отлепяте го и пред Вас е портретът, който сами сте нарисували! ?(Оцветяваш, залепяш , отлепяш) По-лесно от бисквитка Oreo ?

 

Разбери повече за всяка от опциите ТУК и поръчай още сега!
За нас ще е удоволствие да бъдем част от избора ти за подаръци за Коледа и съдейки по над 700-те ни доволни клиенти до момента, сме сигурни, че няма да разочароваме и теб, и хората, които ще изненадаш със StickUp!

ПОРЪЧАЙ ПЕРСОНАЛЕН ПОРТРЕТ

А сега да продължим към няколко предложения за тези, които нямат никакво време за губене, а и да имаха, творческият им глас е отдавна заглъхнал или пък съвсем си липсва по рождение.

🎁 Идеи за Коледни подаръци за по-мързеливите​

Идея №1: Настолна игра​

Две думи: “Queen’s Gambit”. Ако с половинката сте гледали този топ сериал на Netflix на един дъх, то не губи време, а директно се насочи към избор на шах. На пазара се предлага изключително разнообразие от материали и форми на шахматни дъски и шахматни фигури. Освен шах, разбира се, можеш да се насочиш към настолни игри за цялото семейство или за повече приятели. Като Монополи, DixIt, Exploding Kittens.

?? Предложение за пожелание: “Давам ти шанс да ме биеш поне в нещо ?” - отново, намигване, което навежда на мисълта колко по-добри сте във всички начинания, с които се съревновавате на шега с близък приятел, със съпруг/съпруга, или пък с гаджето.

Идея №2: Абонамент за аудиокнига​

Това е модерната версия на традиционната книга. Подходящ Коледен подарък за всички любители на четенето, които осъзнават, че място в библиотеките им няма или е съвсем на привършване. И ето алтернатива - вместо да превръщат домовете си в складове, имат достъп до толкова много интересни четива на едно удобно място в телефона си. И то по всяко време!
Бъдете сигурни, че ще им хареса, когато осъзнаят колко е приятно да си “четеш” книгата, докато готвиш, почистваш, тренираш, разхождаш се. Със забавно послание от типа на “Книжно чудовище, добре дошло в XXI век!” нещата си идват съвсем намясто.

Идея №3: Фотосесия​

Напоследък има доста добри фотографи, които предлагат семейни фотосесии, портретни фотосесии, включително и тематични - например за Коледа, с прекрасни празнични декори.
Ако искаш да запечатате образите си за бъдещите поколения и подаръкът е предназначен за човек, който обича да се любува на собствения си лик и да влиза в ролята на модел, то това е подходящо решение.

?? Предложение за забавно пожелание: “За да сме сигурни, че ще запомним прекрасните мигове заедно, дори ако вземе, че ни тръшне някоя склероза.”

Идея №4: Еднакви коледни пуловери, шапки или чорапи за цялото семейство

Отбор “Весела Коледа” изглежда ще бъде готов за празнично настроение и с няколко селфита или снимки на еднаквите чорапи, наредили се пред камината или в леглото, да оповести това пред целия свят! Или поне пред Facebook и Instagram приятелите си. ☃️

Идея №5: Кулинарен курс

Без значение дали ще избереш онлайн събитие (уебинар) или кулинарно обучение, което все някога ще може да се проведе на локация, курсовете по готварство са супер решение за кулинарните ентусиасти.
Освен това, да бъдем реалисти.

Ти също ще “намажеш” с поне една вечеря, приготвена за благодарност за милия жест. Ако е и вкусно, печелиш бонус.

И с това стигаме дооо…

🎁 Идеи за Коледни подаръци за тези, които могат да отделят повече време за подготовка

Идея №6: Пълен комплект за греяно вино

Внимание! Само за 18+  ?

В тази идея ще трябва да вложиш малко повече време от своя страна, но това е страхотен подарък за мъж. Трябва да подготвиш:
1-во: подходяща кутия, в която да побереш бутилка хубаво червено вино;
2-ро: красиви коледни чаши или канчета, подходящи за горещи напитки;
и 3-то: разбира се, не пропускай комбинацията от ароматни подправки: сушени плодове, канела, кардамон, звездовиден анасон, карамфил, джинджифил на прах.

Всичко това, завързано с обич, хубава панделка и подходящо пожелание, ще накара бузките на Коледния Дух да порозовеят от радост.

Идея №7: Подбрани кафета или чайове

Отново ще е необходимо да събереш предварително поне 3 различни вида кафе или чай.
Препоръчваме утвърдени кафе дестинации като Етиопия, Кения, Бразилия за интересни вкусове кафе 100% арабика.
Ако избираш подарък за ценители, съчетай кафето с френска преса например.
Ако е за любители на топлите и ароматни чайове, забавна цедка за чай с красива коледна чаша или каничка за чай ще свърши чудеса.

Идея №8: Колекция от ароматни свещи​

Подбери поне 5 свещи с различни размери и аромати. Вземи няколко картончета, които да оформиш като етикетче, което след това да вържеш с конец или коноп към всяка от тях. На всяко от етикетчетата напиши на кое мило, любимо или забавно събитие ти напомня аромата на дадената свещ.
Например ванилия - може да ти напомня на първия сладолед, който сте изяло заедно.
Използвай спомените си като могъщо емоционално-забавно оръжие.
С повечко размисли и въображение ще се получи страхотен подарък за жена!

Идея №9: Планер за 2023 г.​

Тази идея за коледен подарък е особено времеемка.
Не се захващай с нея, ако имаш и най-малко съмнение, че ще успееш да го подготвиш до 24.12! Избери красив тефтер с календар за следващата година и маркирай (най-напред в мислите си) всички поводи за празнуване. Срещу всяка дата, която считаш за важна, отбележи какво да очаква от твоя страна човека, за който е предназначен планера.
Например: пътуване до определена дестинация за годишнината ви; вечеря в любимия ресторант за рождения ти ден и т.н.

......
ПОРЪЧАЙ ПЕРСОНАЛЕН ПОРТРЕТ
cartcross